Velkommen på Vendsyssel friskole

>> Vendsyssel Friskole er nu i gang med sit 7. skoleår og vi skyder en god fart i den rigtige retning <<

 

Vi er en friskole. Det vil sige, at vi ikke er en heldagsskole, men en skole hvor vi vægter, at eleverne har et frirum efter skoletid, hvor de kan dyrke deres fritidsinteresser – men vi følger selvfølgelig timetallet fra folkeskoleloven, og tilbyder folkeskolens prøver for 9. klasse.

På Vendsyssel friskole prioriterer vi kropslig udfoldelse og praktiserer en anerkendende og positiv ånd i naturskønne omgivelser.

Skolens størrelse giver børnene et godt overblik og den nødvendige tryghed, der er forudsætningerne for trivsel, læring og udvikling.

Vi har en antagelse om, at børn godt kan lide at blive udfordret; stå på tæer og vise deres kundskaber og produkter frem. Derfor stiller vi krav fagligt, personligt og socialt, så den enkelte på sigt bliver godt rustet til at gennemføre en ungdomsuddannelse.

 

Vi har i øjeblikket 97 elever fordelt på 10 klassetrin fra 0. – 9. klasse i flotte rammer og med gode udfoldelsesmuligheder ude som inde.

 

Børnene er fordelt på følgende 5 hold:

0.-1. klasse med 22 elever der har Bettina og Mette som klasselærere

2.-3. klasse med 21 elever der har Bettina og Louise som klasselærere

4.-5. klasse med 19 elever der har Kamilla og Anja som klasselærere

6.-7. klasse med 21 elever der har Anja og Mette som klasselærere

8.-9. klasse med 14 elever der har Kamilla og Louise som Klasselærere

 

I SFO´en er der børn fra 0.- 3. klasse i egne lokaler, hvor Lisette er vores faste SFO-pædagog.

 

I vores fritidsklub for børn fra 4. kl. og opad er Lukas den primære pædagog.

 

Vi har i år købt vores egen skolebus, så vi kan hente elever ind fra bl.a. Jerup, Elling, BIndslev (se under busruter). Det betyder også, at vi vil komme på langt flere eksklusioner, så eleverne får en endnu mere varieret hverdag.

 

Vi vil gerne bidrage med at eleverne oplever og ser andre ting uden for Mosbjerg og omegn, derfor har vi en politik om, at eleverne skal på lejrtur hver år (se vores lejrskole politik)

 

 

Overvejer du en god og robust friskole, der ser dit barn og skaber rum for faglig og personlig udvikling, så kom på besøg og hør nærmere om vores værdier og hverdag.

 

Vi glæder os til at se dig 🙂