Vi tilbyder undervisning i:

• Klaver (fra 1.klasse)
  • Guitar/Elguitar (fra 1.klasse)
  • El-bas (fra 3. klasse)
  • Trommer (fra 1.klasse)
  • Ukulele (fra 1.klasse)

Vi tilbyder også skolekor for børn i 0.-6. klasse. Du kan stadig nå at tilmelde dig ved skolestart.

Vi forventer, at skolekoret skal ud at optræde nogle gange i løbet af året. Mere om dette senere på året.

Soloundervisning 20 min………………………………….kr. 400 pr. måned

Undervisning på hold med to elever i 30 min………kr. 300 pr. måned

Undervisning på hold med tre elever i 45 min……..kr. 300 pr. måned

Ukulelehold med min. 5 elever i 45 min………………kr. 200 pr. måned

Skolekor med min. 10 elever i 45 min………………….kr. 100 pr. måned

Priserne ligger væsentligt under Hjørring Musikskoles priser.

Betaling opkræves over skolepengene fra og med 1/9 til og med 31/5.

Tilmelding:

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 10. juni 2020. Herefter kan man blive skrevet på venteliste. Vær obs på at skolekor var meget populært sidste år, og at det derfor er en god ide at melde sig til i god tid.

Udmelding af musikskolen kan ske hver måned senest d. 15.

Tilmelding skal ske ved at skrive til souschef Bettina Rædkjær Lauritzen på mail: bettina-rl@vendsyssel-friskole.dk eller via vores intrasystem VIGGO.

Vi forventer at alle hold i musikskolen kører fra 1. september 2020 til 31. maj 2021.

Finder I ud af, at dit barn ønsker at benytte sig af musikskolen efter skolestart, er dette også en mulighed. Her aftales nærmere med Bettina.

Instrument:

Vælger du at gå til instrumentundervisning, bør du anskaffe dig det valgte instrument for egen regning. Skolen kan ikke stille instrumenter til rådighed. Vi vil dog gerne vejlede med køb af instrumenter, da man får meget godt, som er brugt.

Kontakt:

Har du/I yderligere spørgsmål til vores musikskoletilbud er du altid velkommen til at kontakte skolen.

Det kan også være spørgsmål eller gode råd til øvning, vejledning ved køb af instrument osv.

Luk menu