Vi tilbyder undervisning i:

Minikor​ for børn i 0.-2. klasse. Minikor øver onsdage fra 13:30-14:15

Storekor​ for børn i 3.-8. klasse. Storekor øver onsdage fra 14:15-15:00

Underviser Annie Skadhauge Fuglsang er uddannet musiklærer.Vi forventer, at skolekorene skal ud at optræde nogle gange i løbet af året. Mere om dette senere på året.

Instrumentundervisning: Det er i skoleåret 2020/2021 desværre ikke muligt at tilbydeundervisning i instrumenter. Dette er desværre på grund af COVID19, og det derfor ikke har været muligt at finde en musiklærer til undervisningen.

Skolekor med min. 10 elever i 45 min……………..kr. 100 pr. måned
Bemærk: Ved tilmelding binder man sig til hele skoleåret. Dog er september “prøvemåned”. Betaling opkræves over skolepengene fra og med 1/10 til ogmed 31/5 (10 rater)

Tilmelding

Tilmelding skal ske via besked til Bettina Lauritzen i VIGGO. Vi forventer at begge skolekor starter fra d. 1. september 2020 og slutter til d. 31.maj 2021.
Idet september er prøvemåned, så skal eleven afmeldes skolekoret senest den 20. september, ellers binder man sig for resten af skoleåret.

Afmelding sker til Bettina Lauritzen på VIGGO.

Kontakt:

Har du/I yderligere spørgsmål til vores musikskoletilbud er du altid velkommen til at kontakte skolen.

Luk menu