Vi tilbyder undervisning i:

• Klaver (fra 1.klasse)
  • Guitar/Elguitar (fra 1.klasse)
  • El-bas (fra 3. klasse)
  • Trommer (fra 1.klasse)
  • Ukulele (fra 1.klasse)

Vi tilbyder også BØRNEKOR for børn i 0.-3. klasse. Underviser Christina Thoft er uddannet musikpædagog, har sin helt egen musikskole ved navn Jazzaben, og har stor erfaring og succes med korarbejdet i hele Hjørring Kommune.

Vi forventer, at BØRNEKOR skal ud at optræde nogle gange i løbet af året. Mere om dette senere på året.

Tilmeld dit barn – klik her

Soloundervisning 20 min………………………………….kr. 400 pr. måned

Undervisning på hold med to elever i 30 min………kr. 300 pr. måned

Undervisning på hold med tre elever i 45 min……..kr. 300 pr. måned

Ukulelehold med min. 5 elever i 45 min………………kr. 200 pr. måned

BØRNEKOR med min. 10 elever i 45 min……………kr. 100 pr. måned

Priserne ligger væsentligt under Hjørring Musikskoles priser.

Betaling opkræves over skolepengene fra og med 1/9 til og med 31/5 (9 rater)

Tilmelding:

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 10. juni 2019. Herefter kan man blive skrevet på venteliste.

September måned betragtes som en prøveperiode, hvor det er muligt at melde sig ud igen. Ved udmelding senest 15/9 opkræves I kun for september måned, og ved udmelding efter 15/9 men før 30/9 opkræves I også for oktober måned. Eleven må naturligvis benytte tilbuddet i hele den periode, som I betaler for.

Fra 1. oktober er tilmeldingen bindende og gældende for hele skoleåret. Hvis en elev stopper sin undervisning i musikskolen i utide eller udmeldes af skolen midt i skoleåret, vil I blive opkrævet alle 9 rater.

Tilmeld dit barn – klik her

Vi forventer at alle hold i musikskolen kører fra 1. september 2019 til 31. maj 2020

Instrument:

Vælger du at gå til instrumentundervisning, bør du anskaffe dig det valgte instrument for egen regning. Skolen kan ikke stille instrumenter til rådighed. Vi vil dog gerne vejlede med køb af instrumenter, da man får meget godt, som er brugt.

Kontakt:

Har du/I yderligere spørgsmål til vores musikskoletilbud er du altid velkommen til at kontakte skolen.

Det kan også være spørgsmål eller gode råd til øvning, vejledning ved køb af instrument osv.