Støtteforeningen

Hvad er en støtteforening?

Støtteforeningen er en forening stiftet i forbindelse med åbningen af Vendsyssel friskole. Det første år blev der arbejdet på at samle midler ind til hjælp af opstart på skolen, bl.a.  blev der skaffet stole, samt borde til eleverne. Efter godt et år, blev børnehuset koblet op på støtteforeningen, i forbindelse med at de også blev privatiseret.

Hensigten med støtteforeningen er at støtte skolen og børnehuset i børnenes trivsel, i form af et bredt samarbejde imellem støtteforeningen og forældre, samt lokalsamfundet.

Når man ikke længere er elev eller forældre på friskolen, kan det godt føles en lille smule ”tomt” og derfor kan ”støtteforeningen” være en kærkommen mulighed til at følge med i friskolens liv, eller mulighed for at kommunikere med gamle klassekammerater, forældre eller ansatte på friskolen.
Støtteforeningen er for alle det har lyst til at følge med i Vendsyssel Friskoles virke, samt bidrage til at skaffe økonomiske midler eller stable arrangementer på benene, der kan støtte de ting, som friskolen ikke i de almindelige driftsmidler har penge til – og dermed bliver det endnu sjovere/bedre at være elev på Vendsyssel Friskole.

Støtteforeningens aktiviteter 2019

Juni 2019 : Børnefestival